Een nieuwe stap

Doen waar je goed in bent en plezier hebben in wat je doet. Met dat motto ben ik 2018 ingegaan. Na een reis van 2 maanden door Azië heb ik besloten te stoppen met het runnen van mijn eigen social media bureau in Breda. Met pijn in mijn hart. Dat dan weer wel. Als je vijf jaar van je leven in het teken hebt gezet van je zaak, als vastbijten in je karakter ligt, als je in die vijf jaar een prachtige klantenkring hebt opgebouwd, dan is loslaten wel een dingetje. En soms heb je letterlijk afstand nodig, om nieuwe stappen te kunnen zetten. En zo luidde ik in Singapore, 10.500 kilometer verderop, letterlijk en figuurlijk de Bell of Happiness.

Mount Faber Park Singapore – Bell of Happiness

Het runnen van een bureau met 15 medewerkers vergt tijd en energie. En steeds meer werkzaamheden, die niet per definitie bij je passen. Dan kun je succes hebben, maar is succes maar een relatief begrip.

Ik ga weer doen wat ik leuk vind. Freelancen. Trainingen & workshops geven, en mensen coachen & inspireren. En bovenal mensen laten delen in mijn passie. Ik hoop dat ik je snel tegenkom op mijn nieuwe pad.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.