Even reflecteren

Dit is natuurlijk hét moment om vooruit te kijken naar 2019. Wat zijn jouw doelen voor komend jaar. Wat wil jij bereiken en waar wil jij aan werken? Maar toen ik de laatste podcast van Michael Pilarczyk luisterde, begon deze met “Wat waren jouw drie mooiste momenten van dit jaar?”.

Precies! Altijd maar vooruit willen, willen leren en ontwikkelen. Willen groeien en je ambities waarmaken. Dat is mijn natuurlijke houding en dan heb je soms iemand nodig die zegt; “Denk nu eens na over wat je allemaal al hebt gedaan, vier je successen en wees trots op waar je nu staat.” En eerlijk? Dat nadenken over je doelen is voor mij makkelijker dan terugkijken.

Maar ik heb er goed over nagedacht en dit zijn ze:

Home sweet home

17 januari landde ik na twee maanden Azië weer op Nederlandse bodem en vloog ik in de armen van mijn ouders, zusje en liefste vriendin. Dat was gewoon mooi een heel erg mooi moment. Niets meer, niets minder. Home sweet home.

Firewalk

Op 7 september mocht ik met de Foodpioneers meedoen aan een firewalk. Het ultieme bewijs dat als je in staat bent om doelen te stellen en focus aan te brengen, je over hete kolen heen kunt lopen. Clarity is power!

Inzicht

Nog niet zo lang geleden mocht ik een training geven bij Alliance Gastronomique. Naast het feit dat ik onwijs trots ben dat ik aan zo’n waanzinnige club een training mag geven, kreeg ik daar ook de bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

En zoveel meer.

Maar naast deze drie heb ik het afgelopen jaar zoveel mooie momenten meegemaakt. Opnieuw moeten beginnen na een lastige periode is niet altijd even makkelijk geweest, maar jullie hebben het mij wel makkelijker gemaakt. Ik ga geen namen noemen, gewoonweg omdat we dan een hele lange lijst met namen krijgen! En naast familie en vrienden ook heel veel mensen van wie ik het niet had kunnen bedenken. Mensen die mij met open armen hebben ontvangen, warme woorden hebben toegesproken en vertrouwen hebben gegeven in de toekomst. Ik hoop dat ik ooit iets voor jullie terug kan doen! Maar echt!

Dank jullie wel voor een mooi jaar!

En mijn doelen voor 2019? Daar schrijf ik een nieuw blog over. En heb je hulp nodig met het bepalen van je zakelijke doelen voor 2019? Dan mag je altijd bellen.

Liefs Vianne

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.