Personal branding Breda

Personal branding Breda

Met personal branding in Breda zet jij jouw bedrijf op de kaart

Met personal branding kan jij ervoor zorgen dat je je bedrijf op de kaart zet. Door middel van het tellen van jouw verhaal, zorg jij ervoor dat je klanten een persoonlijk beeld van jouw merk krijgen. Om ervoor te zorgen dat jouw personal branding top wordt, moet je op verschillende dingen letten. Dit leer je in mijn cursus over personal branding in Breda. Bij deze cursus leer je verschillende dingen die helpen jouw personal branding beter te maken. Als eerste leer jij je verhaal kennen en weet je welke rol jij hierin speelt. Als tweede leer ik jou hoe je dit verhaal kunt vertellen via sociale media. Als derde leer ik je hoe je de gunfactor kunt verdienen bij jouw klanten en volgers. Als laatste leer je ook hoe je een relatie kunt opbouwen met je klanten via sociale media.

Personal branding Breda

Personal branding in Breda is perfect voor gedreven ondernemers

Mensen met bevlogenheid en gedrevenheid inspireren mij heel erg. Mensen die blij worden van wat ze doen, en die het lef hebben om ook echt te kiezen voor wat ze graag doen. Omdat deze mensen mij zo enorm inspireren wil ik graag wat voor ze terugdoen. Mijn missie is dan ook om Nederland online gastvrijer te maken. Al deze bevlogen mensen gun ik het om succesvol te zijn. Als ik iemand daarmee kan helpen, dan draai ik alweer helemaal warm. Als klanten tevreden zijn, dan word ik blij. Nog blijer word ik echter als een klant een echte ‘wow-reactie’ geeft. Dit kan zijn in mijn personal branding workshop, maar ook in mijn social media workshops of in mijn storytelling workshop in Breda.

Nederland online gastvrijer maken

Mijn missie is niet altijd geweest om Nederland online gastvrijer te maken. In eerste instantie had in mijn eigen social media bureau. Na vijf jaar hard werken had ik zelfs wel 15 mensen voor me werken. Dit leek voor de buitenwereld heel tof, maar ik werd er helemaal niet zo blij van als dat ik gehoopt had. Na een tijdje ging het licht uit in mijn hoofd. Ik was op, en een omslag volgde. Ik wilde weer doen wat ik het leukste vond om te doen. Om uit te vinden wat ik dan zo leuk vond om te doen, ben ik twee maanden door Azië gaan reizen. Tijdens het reizen ben ik gestopt met wat ik niet leuk vond om te doen, namelijk een bedrijf draaiende houden. Het ondernemen vond ik nog wel heel leuk! In Azië ben ik weer helemaal opgeladen, om in Nederland te beginnen met een bedrijf dat draait om eerlijkheid en openheid. Online kan je als bedrijf het gesprek aangaan, jezelf neerzetten en je verhaal vertellen. Ik word er blij van als andere passievolle ondernemers dit kunnen doen. Daarom wil ik je hier heel graag mee helpen.