Storytelling workshop Breda

Storytelling workshop Breda

Volg een storytelling workshop in Breda

Wil jij graag je verhaal vertellen, maar weet je niet hoe? Of wil jij je bedrijf op de kaart zetten, maar kom je er niet uit hoe dit het beste kan? Dan is een storytelling workshop echt iets voor jou. Ik kan jou daarin namelijk leren hoe je het beste een verhaal vertelt. Dit betekent dat je concreet gaat leren hoe jij een verhaal kan vertellen over jouw bedrijf en jouw passie achter je bedrijf. Ik draai namelijk warm voor mensen met bevlogenheid en gedrevenheid. Van mensen die lef hebben en durven te kiezen voor datgene waarvan ze zo ongelooflijk blij worden, word ik ook enorm blij. Deze mensen hebben vaak een enorme trots over wat ze doen en zij willen dit graag uitdragen naar de rest van de wereld. Als jij jezelf hierin herkent, dan kan ik jou helpen bij de workshop storytelling. Hierin leer ik je namelijk concreet hoe jij je trots dan kan uitdragen naar de wereld.

Storytelling workshop Breda

Storytelling workshop in Breda voor de passievolle ondernemer

Ik help in mijn storytelling workshop de ondernemers met passie. Ik help de mensen die open en eerlijk durven te zijn over hoe ze trouw blijven aan hun passie en aan zichzelf. Deze mensen delen hun verhaal namelijk 100% als zichzelf. Als voorbeeld kan je dan bijvoorbeeld chefs nemen: zij leggen hun hele ziel en zaligheid in een gerecht. Mijn hart gaat sneller kloppen van deze mensen, omdat zij vaak zo veel verhalen te vertellen hebben.

Deze verhalen moeten verteld worden, maar de kunst is om te weten hoe je dat het beste doet. Het is namelijk wel belangrijk dat je hiermee ook je doelgroep aanspreekt en om mooie content te maken. De verhalen zijn er namelijk al, het is alleen van belang dat ze ook op de juiste manier verteld worden. Ook personal branding in Breda of een social media workshop kan hierbij helpen.

Met mijn kennis over sociale media kan ik jou helpen

In mijn werkzame leven heb ik veel gewerkt met sociale media. In 2012 had ik zelfs een eigen social media bureau, wat vijf jaar later een groot goedlopend bureau werd met 15 medewerkers. Hiervoor maakte ik lange dagen en was ik altijd aan het werk. Toch liep ik tegen de lamp, waarna het licht uitging in mijn hoofd. Het was namelijk een enorm eenzaam bestaan. Ook al vond iedereen het zo tof wat ik aan het doen was, uiteindelijk vond ik dat niet meer. De eerlijkheid die ik zo graag wilde uitstralen, daar was namelijk bijna niets meer van over. Ik werd niet meer blij van mijn bureau, dus ik begon aan een andere uitdaging: het gastvrijer maken van de online wereld. Dit is mijn missie, om mensen te inspireren. Ik gun het namelijk om alle bevlogen mensen om succesvol te zijn.