Contentcreatie in een handomdraai met ChatGPT en Canva? Schrijf je nu in voor de workshop »

360 graden gastvrij

Ben jij 360 graden gastvrij? Gastvrijheid vanuit een marketing oogpunt. Niet alleen maar enthousiaste gasten of werknemers, maar ook keiharde euro’s. Alles moet kloppen, offline en online, zowel werknemer als gast. Je merk en de digitale beleving.
Strategie koppelen aan de ervaring op vloer. Een ultieme brand-, customer-, employee-, en digital experience creëren, samen met jou. Daar ligt onze expertise en onze kracht. Wij maken de cirkel rond.

Met 360 graden gastvrij gaat over 4 focusgebieden. In ons 360 graden belevingsprogramma koppelen we jouw merk-, gast-, employee- en digital beleving tot een unieke 360 graden beleving. Alles met het doel om een loyaal en compleet team medewerkers te hebben en houden, meer enthousiaste gasten te creëren met een hogere besteding.

Wij verbinden jouw merk, jouw gast, jouw team én jouw digitale beleving aan elkaar. Zo maken we de cirkel rond. De beleving moet namelijk op alle vier de fronten werken, en overeenkomen, zodat jij duurzaam kan groeien.

Want hoe mooi zou het zijn als jij enthousiaste gasten hebt, een loyaal en betrokken team medewerkers en ook nog een hogere besteding?

Ben jij benieuwd naar onze aanpak en hoe je kunt werken aan je 360 graden gastvrijheid? Lees dan snel verder.