Contentcreatie in een handomdraai met ChatGPT en Canva? Schrijf je nu in voor de workshop »

online-gastvrijheid-vianne-scharloo-e1673950515307.webp

Social media

Social media zijn de meest veranderlijke en dynamische platforms die er online zijn. Platforms als Facebook, Instagram en LinkedIn veranderen voortdurend. Nieuwe features volgen elkaar in snel tempo op en aan het algoritme wordt flink gesleuteld. Social media vergen daarom behoorlijk wat tijd en kennis. Als dit niet je dagelijkse werkzaamheden zijn, is het lastig om social media bij te houden en op de hoogte te zijn van alle nieuwe features. Een tijdrovende klus. Ik kan je daarbij helpen.

Een tijdelijke invulling van een plek binnen de organisatie om de social media op orde te krijgen. Of liever een workshop met het team, of één op één om snelle stappen te kunnen zetten en uitgedaagd te worden het maximale uit socials te halen.

In mijn workshops word je meegenomen in de wereld van social media. Je krijgt praktische tips, tools waarmee je tijd bespaart en handvatten waarmee je na een workshop direct aan de slag kunt.

Strategie en praktijk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We duiken in de wereld van social media en gaan we aan de slag om jouw social media strategie op orde te krijgen. We kijken naar je doelgroep, waar je deze kunt vinden en hoe je je boodschap aan hen kunt overbrengen. Je leert de vijf gouden contentregels om meer interactie te krijgen. Deelname zorgt ervoor dat je alles weet om via social media je doelstellingen te realiseren. Het verhogen van je websiteverkeer, het opbouwen van een loyale groep fans, het aantrekken van nieuwe leads of de realisatie van directe verkopen.

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden. Neem contact met me op, vertel me jouw uitdagingen en ik adviseer je hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Concreet en doelgericht.

Wil jij de next step zetten in social media?

Een aantal mogelijkheden: