Contentcreatie in een handomdraai met ChatGPT en Canva? Schrijf je nu in voor de workshop »

Versterk je eigen merk

Weet jij waarom jouw klanten juist voor jou kiezen? Of merk je dat je klanten nog net iets te vaak voor je concullega kiezen? Vaak gaat dit om de gunfactor: van jou én de mensen in jouw bedrijf.

Online zichtbaarheid is inmiddels niet meer het belangrijkste. Want jij bent dan misschien online, maar al jouw concullega’s ook! Jouw gunfactor staat en valt met echtheid: met persoonlijk contact. Human to human. Tegenwoordig willen we weten wie de mensen zijn achter een merk. Sterker nog: jij en jouw mensen ZIJN jouw merk! Dat kan alleen maar als je jezelf laat zien. Als je jouw verhaal vertelt. Jouw authenticity voorop stelt.

Als het jouw mensen zijn die het verschil maken, geef je jouw mensen dan ook een podium? Heb jij op je website jouw hele team staan? Met alleen een foto, of ook hun persoonlijke verhaal? 

Of ben jij je eigen merk? Dan is jouw verhaal belangrijk. Dan ben jij het die het verschil maakt. Post jij consequent op social media? Of heb je moeite om de tijd te vinden. Of vind je het lastig om een bericht te schrijven. Dan ben ik misschien wel jouw stok achter de deur. 

Wil jij aan de slag met je personal branding? En kun je wel wat hulp gebruiken?