Passie en authenticiteit. Daar begint elk hoofdstuk van mijn leven mee. Of het nu zakelijk is of privé, of dat het nu gewoonweg in elkaar overloopt.

 

Ik draai warm voor mensen met een bepaalde bevlogenheid en gedrevenheid. Durven te kiezen voor datgene dat ze een warm gevoel geeft, waarvan ze “aan” gaan. En helemaal wanneer ze dit naar buiten uitdragen. Open en eerlijk durven te zijn over hoe ze trouw blijven aan hun passie. Hoe ze hun verhaal delen, 100% authentiek. Mijn hart gaat sneller kloppen van deze mensen en hun verhalen, omdat ze zo dicht liggen bij wie ik ben en hoe ik in het leven sta.

 

Maar dat is niet altijd zo geweest. In 2012 startte ik met ondernemen vanuit een passie voor social media. Vijf jaar lang stond ik aan het roer van een goedlopend social media bureau met 15 medewerkers. Lange dagen, altijd aan het werk, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en grote ambities. Tot vijf jaar later het moment dat ik tegen een lamp liep. Letterlijk, het licht ging uit.

 

Iedereen vond het tof wat ik aan het doen was, maar at the end was het eigenlijk een eenzaam bestaan. Er stond een prachtig bureau met een indrukwekkend klantenbestand. Maar als ik nu kritisch terugkijk op mezelf ben ik misschien niet zo authentiek, oftewel echt en eerlijk, geweest als ik dacht dat ik was.

 

Vanaf dat moment kwam er ook een keerpunt. Ik vertrok voor twee maanden naar Azië om mijn rust te pakken en besloot tegelijkertijd om te stoppen met wat ik aan het doen was. Niet met ondernemen, maar wel met het draaiende houden van een bureau. Ik wilde weer doen wat ik leuk vond. Trainen. Mensen inspireren en transformeren.

 

Toen we te maken kregen met Covid en trainingen niet meer vanzelfsprekend waren, heb ik gekozen om te werken aan de lancering van een nieuw brand. In twee jaar tijd heb ik een succesvol merk en webshop neergezet. Daarnaast heb ik mij gericht op mijn persoonlijke geluk en ben ik inmiddels moeder van twee prachtige en lieve kinderen, die ik in mijn eentje opvoed. Bewust.

 

Zo zie je, ondernemen is blootgeven. Echt, open en eerlijk zijn. In het echte leven, maar ook online. Ik noem dat online gastvrijheid. Het gesprek aangaan, je verhaal delen en jezelf laten zien. Dat is geen kunstje, dat komt van binnenuit. En als dat van binnenuit komt, dan kun je relaties bouwen en vertrouwen winnen van mensen. En dat is precies waar het om draait. We werken tenslotte niet met bedrijven, maar met mensen. En authenticiteit, echtheid, ligt ten grondslag aan dat vertrouwen. Mijn missie is dan ook om Nederland online gastvrijer te maken. Al is het maar met kleine stapjes. Ieder mens is er één.

 

Met passie voor social media, fotografie & food, ervaring in het ondernemerschap, kennis van zaken en een flinke dosis uithoudingsvermogen help ik jou en jouw organisatie graag verder. Vanuit passie is een expertise opgebouwd en weet ik op de juiste manier merken te verbinden met de doelgroep en meer resultaat te behalen via online & social media.

 

Wil je meer weten of eens van gedachten wisselen tijdens een kopje koffie. Eens zien of er een match is en kijken of ik je verder kan helpen? Bel me! 06/48204561.

 

Training / coaching / consultancy:

  • Social media
  • Online marketing
  • Personal Branding
  • Contentstrategie & Contentcreatie
  • Fotografie met je smartphone training
  • Online gastvrijheid

Follow me on Instagram