Contentcreatie in een handomdraai met ChatGPT en Canva? Schrijf je nu in voor de workshop »

online-gastvrijheid-vianne-scharloo-e1673950515307.webp

Social media content in een handomdraai.

Zoek je naar manieren om de contentcreatie voor jouw bedrijf te verbeteren? Leer hoe je gebruik kunt maken van AI, Canva en ChatGPT om de contentcreatie te optimaliseren! Ontdek de voordelen van deze tools en hoe ze kunnen bijdragen aan het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van meer klanten.

We weten allemaal hoe belangrijk sociale media zijn geworden voor de horeca. Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen alle andere restaurants en cafes op sociale media? Dat staat of valt met goede content. Deze training is speciaal voor ondernemers en professionals die hun sociale media-inhoud willen verbeteren en efficiënter willen maken met behulp van AI, Canva en ChatGPT.

Je leert hoe je ChatGPT kunt gebruiken om snel en gemakkelijk content-ideeën te genereren. Vervolgens leer je hoe je Canva kunt gebruiken om deze ideeën om te zetten in professionele en aantrekkelijke sociale media-posts. Uiteraard deel ik ook tips en trucs om het proces te versnellen en efficiënter te maken.

Je hoeft geen ervaring te hebben met deze tools om deel te nemen aan de workshop. Je wordt begeleid en ik geef je praktische tips, zodat je zelf aan de slag kunt.

Dus, als je wilt leren hoe je opvalt op sociale media en meer klanten kunt aantrekken, meld je dan aan voor deze training.

 

In één middag de nieuwe mogelijkheden van ChatGPT en Canva ontdekken

Wat ga je leren?

Ben jij zelfstandig ondernemer of freelancer? 

Wil jij meer uit je social media halen, maar heb je geen tijd om uren uit te zoeken hoe je deze tools in kunnen zetten om professionele, interessante en opvallende content te maken? Schrijf je dan snel in! 

Deze workshop verzorg ik ook In Company. Wil je meer informatie? Stuur me dan een berichtje of neem contact op via 06-48204561