Contentcreatie in een handomdraai met ChatGPT en Canva? Schrijf je nu in voor de workshop »

over-vianne-scharloo-2.webp

Contentcreatie in een handomdraai in het AI-tijdperk

Zoek je naar manieren om de contentcreatie voor jouw bedrijf te verbeteren? Leer hoe je gebruik kunt maken van AI en in het bijzonder ChatGPT om de contentcreatie te optimaliseren! Hoe zorg je nu dat ChatGPT jouw ideale personal assistant wordt, of jouw favoriete brainstorm maatje? In 1 dag alle tips & tricks op een rijtje.

Stel je voor dat je nu eens niet opziet tegen het vullen van je socials. Dat het maken van een presentatie een fluitje van een cent is. Dat je blogs uit je mouw schudt en dat je knalt van de energie, omdat je weet wat jouw verhaal is en hoe je dit naar buiten gaat brengen. Omdat je de tools en handvatten kent en weet hoe je ze zo moet inzetten, dat het lijkt of alsof je superman bent. 

De gedachte alleen al dat de uitdagingen van contentcreatie—die eindeloze writers’ blocks en inspiratieloze momenten—verdwijnen als sneeuw voor de zon met de nieuwe tools en inzichten die je bij de hand hebt.

Stel je voor dat je deel uitmaakt van een groep ondernemers die net zo gedreven zijn als jij. Samen leer je de kneepjes van het vak als het gaat om AI en ChatGPT, en hoe je deze technologie kunt gebruiken om de dagelijkse sleur te doorbreken en je werk weer leuk te maken.

En stel je voor dat je aan het einde van deze workshop niet alleen naar huis gaat met een rugzak vol praktische tools, maar ook met een concreet verhaal, waar jouw hart in ligt, en je vol inspiratie zit. 

Dat alles is mogelijk met “Contentcreatie in een handomdraai in het AI-tijdperk: Hoe gebruik je ChatGPT en AI voor storytelling en contentcreatie.”

De vraag is dus: ben jij klaar om weer lol te hebben in je werk, je creatieve geest te voeden en je bedrijf een boost te geven?

Je hoeft geen ervaring te hebben met deze tools om deel te nemen aan de workshop. Je wordt begeleid en we geven je praktische tips, zodat je zelf aan de slag kunt.

In één dag de nieuwe mogelijkheden van ChatGPT en AI ontdekken

Wat ga je leren?

Ben jij professional, zelfstandig ondernemer of freelancer? 

Wil jij meer uit je social media halen, maar heb je geen tijd om uren uit te zoeken hoe je deze tools in kunnen zetten om professionele, interessante en opvallende content te maken? Schrijf je dan snel in! 

Wil jij dit ook?

Ik schrijf me in voor de workshop "Contentcreatie in een handomdraai met Artificial Intelligence" en wil alles weten over storytelling, AI en ChatGPT.