Contentcreatie in een handomdraai met ChatGPT en Canva? Schrijf je nu in voor de workshop »

Age is just a number

Nooit te oud om te leren, ook niet als het om sociale media gaat. ;-)

Afgelopen week sprak weer iemand de legendarische woorden “Het is de leeftijd, dat social media, daar ben ik te oud voor”. Ik twijfelde even, maar zag dit maar als compliment, want ik was zeker zo “oud” als zij. 

Ook al ben je geboren voordat er überhaupt social media was, het is nooit te laat om te beginnen met het delen van je verhaal! Jouw ervaring en kennis zijn waardevol, dus laat de wereld zien dat je iets hebt dat het delen waard is. En sociale media zijn het perfecte platform om ze met anderen te delen.

Het gebruik van de apps kun je wel leren. Een kwestie van doen en af en toe hulp vragen aan iemand die op de hoogte is van de nieuwste functies. Of functies die al even bestaan, maar nog niet bij jou. 😉 

Maar sta eerst eens even stil bij jouw ervaring en kennis. Wat wil je de wereld vertellen. Over wie jij bent, over jouw organisatie, jouw kennis… Waarom doe je wat je doet? Waarom ben je er mee gestart? Waar liep je tegenaan? Welke oplossing heb je hiervoor bedacht? Welk succes is hier uitgerold? 

Lang verhaal kort…. Begin met schrijven voor social media. Ik weet zeker dat je leeftijd nu in je voordeel werkt! Zet ‘m op.