Contentcreatie in een handomdraai met ChatGPT en Canva? Schrijf je nu in voor de workshop »

Vianne Scharloo

Writer’s block

Had ik toch even last van een kleine writer’s block. En laat dat nu juist het moment niet zijn, met twee websites en drie social kanalen die gevuld moeten worden met content. En laten we deze persoonlijke “werk” post niet vergeten.

Op zoek naar inspiratie ging ik door mijn timeline. En plop! Daar viel hij. De laatste 8 posts die ik schreef hadden een gemeenschappelijke deler, namelijk TIJD. Even moest ik lachen, want dat is nu niet bepaald een onderwerp in mijn persoonlijke contentstrategie, maar blijkbaar wel een rode draad. Mooi om mee te nemen naar 2023 denk ik dan maar.

Maar persoonlijke contentstrategie? Yes! Die heb ik inderdaad. En dat helpt me enigszins met het creëren van content. Zodat er een balans ontstaat tussen werk en privé content, dat ik weet over welke onderwerpen ik schrijf en wat ik online wil laten zien. Het helpt me in mijn personal branding. En het helpt me in mijn structuur en enigszins om tijd te besparen. Want anders ben ik continue aan het nadenken waar ik nu weer over moet schrijven. En dat laatste herken je vast als zelfstandig ondernemer.

Je hebt maar één keer tijd en die besteed je vast liever aan iets productiefs. Niet dan?! ?