Contentcreatie in een handomdraai met ChatGPT en Canva? Schrijf je nu in voor de workshop »

Gezocht, grafisch vormgever

Vandaag kreeg ik een bezoekje op mijn LinkedIn-profiel van een "grafisch ontwerper" bij "zelfstandige". Een creatieve geest dus, met de nadruk op geest, want wie zou dit nu geweest kunnen zijn?

Natuurlijk kunnen er allerlei redenen zijn waarom je niet met naam en foto, of misschien zelfs helemaal niet, zichtbaar wilt zijn op sociale media. Maar als je zelfstandig ondernemer bent en LinkedIn als zakelijk netwerk gebruikt, dan word ik heel nieuwsgierig naar zo’n creatieve geest.

Wie was dat? Waarom heeft hij (of zij natuurlijk) mijn profiel bekeken? En vooral, zou hij weten dat zijn profiel niet voor iedereen helder is? Misschien is LinkedIn wel gewoon onbekend terrein. Dat kan. En dan zou ik heel graag eens willen kletsen over hoe je LinkedIn kunt inzetten als zelfstandig ondernemer en je eigen merk kunt versterken!

Dus als je denkt: “Hey, dat zou ik wel eens kunnen zijn en ik kan wel wat hulp gebruiken en meer willen weten over LinkedIn?!”, stuur me dan gerust een berichtje. Maar gewoon bellen mag natuurlijk ook. 😉 Ook als je geen “grafisch ontwerper” bij “zelfstandige” bent.

Ik kijk uit naar je berichtje!