v

Social media workshops

Social media workshops helpen jou meer omzet te behalen

Er is een grote kans dat jouw bedrijf meerdere social media kanalen heeft. Tegenwoordig kom je er namelijk bijna niet meer mee weg om geen Instagram, Facebook en eventueel Twitter te hebben. Omdat er zo veel mensen actief zijn op deze kanalen, is het van groot belang dat jij ook goed zichtbaar bent hierop. Het is echter wel belangrijk dat je goed zichtbaar bent, en niet dat mensen je juist minder gaan waarderen door je sociale media. Hiermee kan ik je helpen. In een social media workshop kan ik je leren hoe je je social media kanalen optimaal gebruikt om je doelgroep te bereiken en aan te spreken. Dit betekent dat je leert om je verhaal te vertellen en om je merk te promoten. Je kan dit leren in een social media workshop, maar ook in een personal branding of storytelling workshop in Breda.

Social media workshops

Na een social media workshop kan jij je bedrijf beter op de kaart zetten

Een social media workshop is perfect voor bedrijven met ondernemers die vol passie zitten. Ik draai namelijk warm voor mensen met bevlogenheid en gedrevenheid. Deze mensen zitten namelijk vol passie, en ik gun het hen dan ook om succesvol te worden. Mijn doel is dan ook om Nederland online gastvrijer te maken. Dit houdt in dat je als bedrijf het gesprek aan kunt gaat, je verhaal wil delen en jezelf wil laten zien. Dit kan je doen op social media, en daar kan ik je bij helpen. Ondernemen is namelijk jezelf blootgeven door echt, open en eerlijk te zijn. Dit kan soms echter best lastig zijn, want wat deel je wel, en wat deel je niet? En hoe zorg je ervoor dat je jouw verhaal op de juiste manier vertelt, zodat het op de bedoelde manier bij je klanten aankomt?

Verhalen raken mensen, dus deel jouw verhaal

Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemers met een verhaal. Ondernemers die hun passie willen uitstralen en het liefst met de hele wereld willen delen, daar draai ik warm voor. Deze mensen staan namelijk super dicht bij mezelf. Ik heb ook een verhaal. Ooit had ik namelijk mijn eigen social media bureau. Echter, hier werd ik helemaal niet gelukkig van. Ik vond het niet leuk om een bedrijf draaiende te houden. Ik wilde namelijk zelf mensen gelukkig maken, en online gastvrijheid bij anderen creëren. Nadat het licht bij mij uitging en ik een ommekeer heb gemaakt, ben ik dit bedrijf begonnen. Nu doe ik wat ik echt wil, en dat wil ik ook uitstralen. Daarmee wil ik ook andere mensen zoals jij inspireren. Deel je verhaal en zorg ervoor dat mensen je iets gunnen. Door je bedrijf persoonlijk te maken, spreek je klanten enorm aan. En hoe je dit kan doen, dat zal ik je leren.